subota, 27. srpnja 2013.

Napokon raspisan natječaj za unutarnje uređenje objekta mjesne samouprave u Kupinečkom Kraljevcu



Mjesni odbor Kupinečki Kaljevec I je jedini mjesni odbor u Gradskoj četvrti Brezovica koji nema svoj prostor za djelovanje. Za izgradnju objekta izabran je prostor na sjevernoj strani parka u blizini športskog igrališta, dječjeg igrališta i područne škole kako bi se objekt osim kao sjedište mjesnog odbora i prostora za djelovanje političkih stranaka koristio vezano za aktivnosti na cijelom opisanom prostoru. U prizemlju je predviđena dvorana za sastanke, mala kuhinja, kancelarija za mjesni odbor i sanitarni čvor. U potkrovlju je predviđeno uređenje prostorije za rekreaciju u kojoj će moć i djeca područne škole imati tjelesni odgoj. 

Dvije godine trajala je mukotrpna borba za ishođenje svih potrebne dokumentacije i rješenja potrebnih za gradnju te je napokon u prošloj godini raspisan natječaj za prvu fazu gradnje objekta( visoki robau) u koja je završena  u siječnju ove godine. Sredstva u visini od 502.000 kuna osigurana su isključivo u Planu malih komunalnih akcija Gradske četvrti Brezovica.

U Planu MKA za ovu godinu planirana su sredstva u iznosu od 560.000 kuna za unutarnje uređenje objekta. Napokon je Grad  Zagreb  raspisao natječaj za uređenje objekta te ostaje za nadati se kako će postupak izbora izvođača i ugovaranje proteći bez žalbi ili drugih poteškoća kako bi se do kraja godine utrošila planirana sredstva i objekt stavio u funkciju i predao građanima na korištenje.

Zagreb,27.07.2013.
S poštovanjem,
Vijećnik u Gradskoj četvrti Brezovica
                     Žarko Vučak
P.S. Cijenim svaki Vaš komentar na ovom blogu, kao i svako Vaše pitanje, komentar ili sugestiju koju
možete poslati na: zarko.vucak.lista11@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar